Iran University of Medical Sciences

مراسم تقدیر از مدال آوران دانشگاه علوم پزشکی ایران در دهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۵ |
مراسم تقدیر از مدال آوران دانشگاه علوم پزشکی ایران، در دهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور مورخ ۴شهریورماه۹۷ در ساختمان کتابخانه مرکزی با حضور مقام محترم ریاست، معاون محترم آموزشی دانشگاه، تعدادی از روسای دانشکده ها و معاونین آموزشی آن ها و سرپرست محترم دبیرخانه استعدادهای درخشان برگزار گردید.
در این مراسم جناب آقای دکتر ناصری پور، جناب آقای دکتر کوهپایه زاده و سرکار خانم دکتر عطائی ضمن خیر مقدم به کلیه اساتید و دانشجویان مدال آور المپیاد دهم به ایراد سخنانی در خصوص جایگاه و اهمیت المپیادها در دانشگاه و ایجاد روحیه کار تیمی و خصوصاً نتایج المپیاد دهم پرداختند. همچنین اساتید محترم و دانشجویان در خصوص موارد مربوط به المپیاد دهم و نحوه برنامه ریزی برای برگزاری و کسب نتایج بهتر در سال های آتی به پرسش و پاسخ پرداختند. مراسم با اهداء جوایز و لوح تقدیر از طرف معاون آموزشی دانشگاه به اساتید و دانشجویان مدال آور به پایان رسید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 164 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر