Iran University of Medical Sciences

قابل توجه دانشجویان علاقمند به شرکت در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
آزمون المپیاد علمی سال ۱۳۹۷ در شش حیطه آموزش پزشکی، استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، فلسفه پزشکی، مدیریت نظام سلامت و کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم برگزار خواهد شد.
  • دانشجویان کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی و دستیاران بالینی می توانند در حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم ثبت نام نمایند. همچنین شرکت دانشجویان مقطع کارشناسی و دکترای حرفه ای در این حیطه بلامانع است.
  • دانشجویان می توانند از تاریخ ۲۸ بهمن تا ۲ اسفند ماه برای ثبت نام به لینک مندرج در سایت استعدادهای درخشان مراجعه نمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 670 بار   |   دفعات چاپ: 55 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر